Новини
Майонези та майонезні соуси "ЧУГУЕВ-ПРОДУКТ"
- 02.12.2016
Згідно наказу ДП "УкрНДНЦ" №104 від 01.09.2015 р. було подовжено чинність ДСТУ 4487:2005 "Майонези. Загальні технічні умови" до 01.01.17 р. та залишилась без змін дата набуття чинності ДСТУ 4487:2015 "Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови" з 01.01.2016р. Тобто, з 1 січня 2017 р. ДСТУ 4487:2005 "Майонези. Загальні технічні умови" буде скасований.
З 01.01.2017 р. приватне підприємство "Віктор і К" починає випуск продукції за новими нормативними документами. Майонезні соуси будуть виготовлятися згідно ДСТУ 4487:2015 "Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови". Майонези будуть виготовлятися згідно власного нормативного документу ТУ У 30048041.001-99 "Майонези. Технічні умови".
Приватне підприємство "Віктор і К" давно на ринку України. Продукція, вироблена нашим підприємством, користується популярністю у споживача. Рішення з переходу на власний нормативний документ ТУ У 30048041.001-99 "Майонези. Технічні умови" було прийнято виходячи з накопиченого досвіду, а також обумовлено збереженням усіх фізико-хімічних та органолептичних показників нашої продукції.
На даний час ПП "Віктор і К" почало виробництво нового майонезного соусу 30% "Пісний" ТМ "ЧУГУЕВ-ПРОДУКТ" у піалі місткістю 400 г, згідно ДСТУ 4487:2015. Майонезний соус не містить тваринних жирів, що робить його незамінним для легких, пісних і вегетаріанських страв. Спробуйте!
- ← Повернутися до новин